Top image
Holbæk
Orienteringsklub

1. division

2. division

Åbne baner

Fælles

Divisionsmatch 1. og 2. division 2019

Holbæk OK afholder divisionsmatch, søndag den 8. september 2019 i Stokkebjerg Skov.

Banerne er tilgængelige i O-track i 14 dage og vil blive fjernet igen søndag den 22. september i løbet af dagen.

Kære deltagere i divisionsmatch for 1. og 2. division

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i Stokkebjerg Skov den 8. september, hvor vi (også) er vært for jeres 2. divisionsmatch i 2019-sæsonen.

Vi har fundet et hyggeligt sted til stævnepladsen, hvor I kan se opløbet til mål fra jeres klubtelte.

Kiosken, som ligger i umiddelbar nærhed, byder på lækre sandwiches, salat, pølser, kage, slik, sodavand, øl, kaffe og the.

Børnebanen ligger ligeledes i forbindelse med stævnepladsen, så det er nemt for jeres børn at tage en tur på banen på egen hånd.

O-Butikken og Løberministeriet vil begge være til stede på stævnepladsen. Til denne divisionsmatch kommer BIOMIXTUR også at tilbyde test af flåtspray på de af jer løbere, som ønsker at deltage i dette (se intro nedenfor).

Vel mødt den 8. september!

O-hilsener
Connie Jahn
Stævneleder


Her følger en intro fra BIOMIXTUR omkring flåtsprayen:

Kære deltager til divisionsmatch 8. september

I forbindelse med dagens to løb vil firmaet BIOMIXTUR, som har udviklet og sælger en økologisk flåtspray, gerne gennemføre endnu en løbende test af deres produkt. Hvis du har lyst til at deltage, modtager du en gratis flaske flåtspray til en værdi af 159 kroner.

Måden du deltager på er ganske simpel. Ved BIOMIXTUR-teltet modtager du et farvet gummiarmbånd. Halvdelen af deltagerne vil derefter få spray på ben, hofte, arme og nakke - den anden halvdel får ikke spray på sig. Efter løbet afleveres armbåndet personlig, og den enkelte tjekker (i opstillet telt) sig selv for eventuelle flåter. Antallet registreres og alle der har deltaget i forsøget modtager en gratis flaske flåtspray.

Hvis du vil vide mere om produktet, kan du læse om det her: www.biomixtur.dk

På vegne af BIOMIXTUR - tak for din eventuelle deltagelse.
Start  
Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Rugvangen 18 :: 4060 Kirke Såby :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

opdateret 8. september 2019

Webmaster