Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Halloweenløb i Knudskoven

Fredag aften havde Holbæk Orienteringsklub mere end 120 børn i skoven til det årlige Halloweenløb. Her mødte de hekse, kutteklædte væsener, en bloddryppende kanin, motorsavsmanden og mange andre skræmmende væsner.

Det var et åbent løb for alle børn, som sammen med forældre eller kammerater turde løbe i Knudskoven efter mørkets frembrud. Ruten var et klassisk orienteringsløb med 10 poster - dog krydderet med uhyggelige væsener på bemandede poster, som børnene skulle forsøge at tage slik fra. Der dukkede også forskrækkelser frem mellem træerne, når børnene kom løbende fra post til post. Ruten var ca. 3 km. lang, så alle kunne være med i deres eget tempo.

Det var 3. gang Holbæk Orienteringsklub afholdt løbet, og der har aldrig været så mange deltagere som i år. Orienteringsløb handler netop om at få børn og unge ud i naturen til motion, sjovt samvær og bevægelse i fællesskab.

Både børn, unge og voksne orienteringsløbere var klædt sig ud som skræmmere på posterne i skoven. Vi havde rigtig mange frivillige ude i skoven, og det var virkelig fedt at se de vidt forskellige stemninger, de havde fået skabt på hver post. Børnene havde meget at fortælle, da de kom i mål.

Halloweenløbet var arrangeret af frivillige fra Holbæk Orienteringsklub og sponsoreret af Spar Nord Fonden og Stenlille Grusgrav. Holbæk Orienteringsklub


Oprettet den 6. november 2023

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster