Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Vi hører til i 2. division

Holbæk Orienteringsklub Før første gang i Holbæk Orienteringsklubs historie har vi løbet os til en sikker placering i 2. division. Det er især klubbens børn og unge, der har gjort en fantastisk indsats i skovene omkring Gl. Grønholt Vang ved Hillerød i dag.

Det var en fantastisk dag i skoven. Med 69 tilmeldte var vi den klub, der havde næstflest løbere med. Det endte også med at være udslagsgivende for efter en tæt match, så lykkedes det os til sidst at trække fra både OK Sorø og Ballerup OK. Farum OK var for stærke og løb med 3 sejre, men vores 2 sejre over de 2 andre klubber må siges at være mere end godkendt til vores første løb i 2. division.

En historisk sejr
I efteråret 2022 sikrede Holbæk Orienteringsklub sig en plads i 2. division for første gang i klubbens 55-årige historie. Den oprykning skulle forsvares i dag søndag den 7. maj 2023, hvor vi kæmpede imod de andre 2. divisionsklubber om at være mest skarpe på kompas-kursen. Det lykkedes til fulde.

Ingen nævnt ingen glemt, men vores børn og unge gjorde som sædvanlig en fantastisk indsats, hvor nogen var ude på lige så lange og svære baner, som de garvede voksne løbere. Det må også siges at være en sejr for bredden i sporten. Vi har ingen eliteløbere i klubben, men i kraft af et stærkt sammenhold og en kæmpe fællesindsats, så lykkedes det alligevel for os. Vi er meget stolte over at så mange klubmedlemmer har snøret løbeskoene i dag og kæmpet for klubben.

Næste skridt
I dag sikrede vi os 4 point og skal til september løbe den anden kvalifikationsmatch, hvor vi forhåbentlig sikrer os en plads i løbet om oprykning til 1. division. Det bliver igen en historisk begivenhed. Holbæk Orienteringsklub


Oprettet den 7. maj 2023

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster