Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Jakker fra Sparekassen Sjælland

Holbæk Orienteringsklub Sparekassen Sjælland Fonden hjælper Holbæk Orienteringsklub med oprettelse af tøjbank.

I en solbeskinnet og anemone fyldt skov havde Holbæk Orienteringsklub tirsdag aften besøg af Sparekassen Sjælland. Anledningen var at overrække en check på 26.090 kr. til indkøb af løbejakker i Holbæk Orienteringsklubs unikke design. Jakkerne skal indgå i en nyoprettet tøjbank, hvor klubbens børn og unge gratis kan låne hhv. en T-shirt og en løbejakke i den rigtige størrelse. Når de vokser ud af tøjet, så leveres det tilbage og de får udleveret et nyt sæt i den rigtige størrelse.

Det har længe været et ønske i hhv. træningsudvalget og i børn og unge udvalget, da klubben på den måde sikrer, at alle kan træne og deltage i løb iført klubtøj uanset forældrenes vilje og økonomiske formåen. I dag er det en stor udskrivning, hvis der løbende skal købes nyt tøj i en passende størrelse. Samtidig er det også en miljømæssig gevinst, da der ikke ligger tøj i skabet og samler støv.

Der er 7-8 ugers leveringstid på tøjet, så det forventes at alle klubbens børn og unge kan træne i det nye tøj straks efter sommerferien.

Kæmpe tak til Sparekassen Sjælland for den flotte donation. Holbæk Orienteringsklub


Oprettet den 23. april 2023

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster