Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Fidusweekend 2022

Kære O løber

Så nærmer fidusweekenden sig hastigt, og vi glæder os til en dejlige weekend, med skønne mennesker og sjove O-løbs udfordringer.

Fidus weekenden kommer til at foregå den 26-28 august 2022 i det skønne midtjylland. Her har vi lejet Møllemarken Feriecenter som vil være vores base i weekenden.

Plan er som følger:
Fredag d. 26. August: Vi har adgang til Møllemarken Feriecenter fra Klokken 16. Vi tænker at dem som har mulighed mødes fra kl 16, spiser let aftensmad sammen og hygger med medbragte spil om aftenen.

Lørdag d. 27. August: Efter morgenmad bevæger vi os mod orienteringsløbet DM-mellem som vi deltager i. Dette giver selvfølgelig point i fidusweekends regnskabet. Husk I skal selv tilmelde jer DM Mellem via O-service.

Når vi kommer tilbage til Møllemarken Feriecenter, vil der været et lidt anderledes O-løb, som selvfølge også er pointgivende i forhold til fidusweekends regnskabet.

Om aftenen, vil der være hygge og kåring af dette års fidus mester.

Søndag d. 28. August: Efter Morgenmad og oprydning, drager vi mod Holbæk.

Generel info:
Vi sørger for at der er indkøbt til morgenmad lørdag og søndag, frokost lørdag og aftensmad fredag og lørdag. I skal selv medbringe drikkevarer til aftensmåltiderne og hygge stunderne.

Bemærk at der er et symbolsk deltagergebyr for at deltage i fidus weekenden, som dækker mad og hytteleje. Deltager gebyret er på 250 kr. for voksne og 150 kr. for børn. Beløbet overføres via MobilePay til 40581188 eller overføres til reg: 7681 konto: 7681 6613459 (Sydbank). Samt sende en mail på bjoern@kantso.net med info om at man gerne vi deltage.

Vi glæder os til at tilbringe en super sej weekend sammen med jer.

De bedste O-løbs hilsner,
Brian og Bjørn


Oprettet den 18. juli 2022

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster