Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Klubtur for alle til Bornholm

Holbæk OK Til alle medlemmer i Holbæk Orienteringsklub

Vil du løbe stafet (og langdistance) med os på Bornholm?
Klubben havde en forrygende dag i maj til Sjællandsmesterskaberne i stafet. Til stafetløb er vi 3 på hvert hold, og det er virkelig hyggeligt at gennemføre løbene sammen. Derfor vil vi rigtig gerne stille med flere hold fra klubben til DM i stafet på Bornholm. Så snør skoene, tag familien med og mød os på solskinsøen ;-)

I vores klub har vi en god tradition for at deltage i orienteringsløb på Bornholm - både fordi det er hyggeligt, men også fordi det er lidt anderledes end de sjællandske skove.

  • Lørdag den 10. september afholdes stafetløbene i Slotslyngen ved Allinge-Sandvig
  • Søndag den 11. september afholdes langdistanceløbene i Paradisbakkerne

Følg med her for mere information om løbene: dm22.sollerodok.dk

Hvordan bliver jeg tilmeldt et stafethold?
I første omgang skal du bare tilmelde dig begivenheden inde på Spond - skriv i kommentarfeltet, hvis du foretrækker en mellemsvær bane frem for en svær. Så hjælper Astrid og Bjark med få sammensat nogle stafethold (det kræver selvfølgelig at der også er børn og voksne i nogenlunde samme aldersklasse men det plejer at lykkes meget godt). Hvis du allerede har samlet et hold med 3 deltagere, så er det selvfølgelig perfekt. Herefter skal du huske også at tilmelde dig begge løb inde på O-service - her hjælper Astrid og Bjark gerne, hvis du har brug for det.

Tilmeldingsfrist: Så snart som muligt og helst senest den 30. juni af hensyn til dine holdkammerater - så alle ved, om de er kommet på et hold.

Hvorfor bliver DM afholdt på Bornholm?
Det er Søllerød Orienteringsklub, der arrangerer de danske mesterskaber i stafet og langdistance på Bornholm, fordi det er et spændende landskab med en unik natur.

Hvem kan deltage i de danske mesterskaber?
Alle der er medlem af en dansk orienteringsklub. Det er spændende at være med både for nybegyndere og øvede. Konkurrencen er opdelt i aldersklasser alle aldre kan deltager - lige fra D/H10 og op til D/H90 og man skal ikke kvalificere sig - blot have lysten til at kæmpe sammen med sine holdkammerater.

Hvad med overnatning?
Der er et sommerhus i Årsdale, som klubben plejer at bruge, og som vi lejer i den weekend. Det har 8 sovepladser, et shelter ved vandet og god plads til telte. Der er allerede flere fra klubben, som har meldt deres ankomst og sig til, hvis du er interesseret i en seng eller en teltplads. Hvis der ikke er plads til alle, så har vi tidligere booket ekstra huse efter behov via AirBnB. Man er selvfølgelig også altid velkommen til selv at booke overnatning.

Hvad med fælleskørsel?
Vi opfordrer til at fylde bilerne og deles om færgebilletterne. Koordiner det indbyrdes og brug evt. O-snak på Facebook til at kommunikere om fælleskørsel. Ved at bestille billetterne i god tid vil de kunne fås til en god pris. Derfor er det vigtigt med en hurtig tilbagemelding på om man vil deltage.

Vi håber at samle rigtig mange fra klubben på Bornholm - kontakt os hvis du er i tvivl om noget.

Bjark Bo Christensen bjarkbo@gmail.com eller mobil 31 17 98 45 & Astrid Elisabeth Riis.


Oprettet den 23. juni 2022

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster