Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Årets første divisionsmatch

Tak for en dejlig dag i skoven, hvor vi vandt 3 ud af 3 matches. Dermed har vi maks point inden næste divisionsmatch den 18. september.

Vi må desværre også erkende, at vi fik kamp til stregen af Amager OK (8 point i forskel). Flot af dem, der lige er rykket op i 3. division. Hvis vi skal være sikre på at holde dem bag os, så skal vi have alle med i skoven den 18. september i Tokkekøb Hegn. Derfor en kæmpe opfordring til allerede nu at forhåndstilmelde dig til løbet til Bjark (Den officielle tilmelding er endnu ikke åbnet).

Der blev kæmpet godt i skoven, hvor vi var mange der var udfordret af teknisk svære baner, men de mange timers træning fornægter sig ikke, og vi havde mange flotte præstationer på de enkelte baner.

En speciel ros til alle vores børn og unge, der ufortrødent kastede sig ud i at løbe i en helt fremmed skov. Også ros til dem, der trods en ihærdig kamp måtte se sig slået af skoven. Op med hovedet. I gjorde det alle godt.

Sidst men ikke mindst vil jeg opfordre til den der tilmelding til den 18. september. (Så slipper I også for 5 personlige mails fra mig 🙂).

Resultater fra løbet kan ses her.

Vores billeder findes her og Tisvilde Hegn OK har også taget nogle gode billeder. Se dem her.


Oprettet den 3. maj 2022

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster