Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Höst-Open 2021

Den sidste weekend i oktober arrangeres der et 2- eller 3-dages orienteringsstævne på Bornholm. Det er et årligt tilbagevendende stævne, som vi fra Holbæk plejer at have rigtig mange deltagere til.

Udover løbene i spændende og anderledes terræner, så bruger vi også stævnet som en hyggelig klubtur. Der arrangeres bl.a. fælles transport og indkvartering for dem der har lyst til det. Lørdag aften har vi traditionelt også booket plads til fællesspisning på Svaneke Bryghus.

Der er nu åbnet for tilmelding til løbene via O-Service, og klubben har modtaget nedenstående info fra arrangørerne.

Vær opmærksom på, at fredagens sprint i år, som noget helt specielt, foregår på Christiansø! Det betyder bl.a. at man, udover tilmelding til løbene i O-Service, også selv skal sørge for at booke en færgebillet til Christiansø! Se mere info her. Det samlede deltagerantal til Höst-Open plejer at ligge på en 7-900 deltagere, og færgekapaciteten til Christiansø er på maksimalt 700 passagerer, så hvis man har lyst til at prøve sprint på Christiansø, så er det nok en god ide ikke at vente alt for længe med at få booket en billet!

Hvis du ikke har været til Höst-Open før, eller måske ikke været til så mange stævner i det hel taget, og er i tvivl om dette er noget for dig, så tag gerne fat i nogen af de mere erfarne i klubben, og hør nærmere om dette helt specielle stævne.

Efter sommerferien kommer der mere info om muligheden for fælles indkvartering og transport.

Mvh
AktivitetsudvalgetKære Holbæk OK

Höst-Open 2021, 29. - 31. oktober 2021

Hvis ikke du allerede har sat kryds i kalenderen, så er det nu du skal reservere den sidste weekend i oktober 2021. Her arrangerer de bornholmske orienteringsløbere igen Höst-Open!

Som de tidligere år står Politiets Idrætsforening København for en bysprint om fredagen. Turen går i år til Christiansø, som byder på helt unikke omgivelser og terræn. Det er en større logistisk udfordring og kræver lidt ekstra at fragte løberne ud til Danmarks østligste øer. Til gengæld venter der de heldige deltagere en oplevelse for livet.

Lørdag den 30. oktober løbes der på Hammerknuden - Bornholms nordligste spids. Området er meget kuperet og flere steder tillige tæt bevokset. Der er masser af klipper, tæt krat, skov og åbne lyngområder. Start og mål placeres ved Sandlinien helt ud til den dejlige sandstrand i Sandvig med fine muligheder for en frisk dukkert efter løbet!

Søndag den 31. oktober løbes der i den nordlige del af Almindingen (Bolsterbjerg) med udgangspunkt på Bornholms Travbane. Området er præget af jævn til middel kupering med moderat sti- og vejnet. Der er en varieret skov med alt fra friske renafdrifter til tætte unge bevoksninger, godt suppleret med søer, moser, klipper og vandløb. Kort sagt fin natur og gode forhold til varieret og udfordrende orienteringsløb.

Lørdag er der parkering ved Sandlinien og søndag ved Hareløkkerne/Travbanen. Dvs. begge dage kan personbiler parkeres i umiddelbar tilknytning til stævneplads.

Tilmelding foregår via O-service (https://www.o-service.dk) eller Viking Atletiks webshop (http://www.viking-atletik.dk/shop/). Ved større samlede klub-tilmeldinger kan benyttes Excel tilmeldings-ark (efter aftale).

Tilmeldingsfrist er fredag den 15. oktober.

For yderligere oplysninger se https://www.host-open.dk

Med venlig hilsen
Lars Wichmann
Stævneleder Bornholm Höst-Open
hostopen2021@gmail.com / 6140 4160


Oprettet den 15. juli 2021

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster