Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Holbæk Orienteringsklub søger trænere

Holbæk OK Holbæk OK

Frivillige trænere, hjælpetrænere og minitrænere søges

Vil du være en del af trænerstaben i en orienteringsklub i rivende udvikling?
Holbæk Orienteringsklub er vokset eksplosivt i løbet af det sidste år, og vi tilbyder nu holdtræning for de 4-8-årige, de 9-12-årige, juniorer og voksne hver tirsdag. Derudover lørdagsløb for alle i klubben plus styrke- og konditræning for ungdomsgruppen hver fredag.

For at styrke udviklingen i klubben, fastholde alle vores nye medlemmer og bygge videre på det fantastiske fundament, vi har fået, så har vi brug for endnu flere trænere, hjælpetrænere og minitrænere. Du må meget gerne komme fra klubben, men det er bestemt ikke et krav.

Vi søger 2-3 minitrænere

Hvad laver en minitræner: Planlægger orienteringslege og træner vores hold for de 4-8-årige

Hvornår foregår træningen: Tirsdage kl. 17 - 18

Din alder: Fra 13 år - ?

Orienteringserfaring: Ikke nødvendig. Forældre er også velkomne som minitrænere

Vores forventninger: At du mindst en gang om måneden er frisk på at stå for træningen sammen med en minitrænerkollega. Samtidig forventer vi, at du har lyst til at lege og have det sjovt. Vi holder desuden 2-3 planlægningsmøder om året, hvor du skal deltage.

Vi søger 2-3 hjælpetrænere

Hvad laver en hjælpetræner: Hjælper på enten voksenholdet eller børne/ungeholdet (fra 8 år)

Hvornår foregår træningen: Tirsdage kl. 18 - 19:15

Din alder: Voksne og børn fra 13 år

Orienteringserfaring: Du behøver ikke have 10 års erfaring men skal helst kunne vende kortet rigtigt og vide lidt om, hvad der står på kortet.

Vores forventninger: At du mindst en gang om måneden er frisk på at hjælpe til ved træningen sammen med de faste trænere. Opgaverne kan være at dele kort ud, instruere løberne, agere skygge for nye løbere og/eller børn og unge. Du vil også kunne stå for IT og forplejning fra tid til anden. Vi holder desuden 2-3 planlægningsmøder om året, hvor du også skal deltage.

Vi søger 2-3 trænere

Hvad laver en træner: Træner vores voksenhold eller børne/ungeholdet (fra 8 år)

Hvornår foregår træningen: Tirsdage kl. 18 - 19:15

Din alder: 18 år - ?

Orienteringserfaring: Du skal helst have et par års erfaring og kunne løbe min. mellemsvær bane.

Vores forventninger: At du mindst en gang om måneden er frisk på at stå for træningen. Det gælder både at lave oplæg, sætte poster ud, instruere de andre trænere/assistenter, instruere løberne og agere skygge samt stå for IT. Du vil aldrig stå alene men vil have de mest engagerede trænerkollegaer at spare med.

Som træner skal du forvente at skulle deltage på trænerkursus afholdt af DOF. Vi holder desuden 2-3 planlægningsmøder om året, hvor du også skal deltage.

Er du mentaltræner eller god til fysisk træning?

Hvis du er skarp til og/eller har erfaring som mentaltræner eller fysisk træner, så vil vi også meget gerne høre fra dig. Måske du har de input der skal til for at vi rykker os lidt mere.

Lidt om os

Miniholdet drives af en skøn blanding af forældre, frivillige og ungdomsløbere. Sidstnævnte (Carla Petersen og Astrid Sigvardsen) står for selve træningen, mens resten af holdet bakker op og forbereder træningen.

Børne/ungeholdet drives primært af Astrid Riis, Mette Thiesen og Bjark Christensen med god hjælp fra Lene Justesen fra tid til anden.

Voksenholdet er pt vores største udfordring. Astrid Riis og Bjark Christensen laver glædeligt oplæg til hver træning, mens det så er skiftende trænere, som står for træningen.

Vi har haft en rigtig stor stigning i antallet af deltagere til træningen. Der er som regel 12-18 deltagere på miniholdet, 24-30 deltagere på børne/unge holdet og 20-25 deltagere på voksenholdet.

Målsætninger

Vi har mange målsætninger i træningsudvalget:
  • Vi vil skabe en god, solid og social børne/ungegruppe, hvor alle træner seriøst, men hvor vi også altid har plads til at hygge og have det sjovt
  • Vi vil skabe et minihold, hvor orienteringsleg og sjovt samvær fylder meget, men hvor de også introduceres til "rigtigt" orienteringsløb
  • Vi vil sørge for, at alle får god teknisk træning, der passer til deres niveau
  • Vi vil være Danmarks hyggeligste orienteringsklub, der er kendt for at have plads til alle

Send os en "ansøgning"

Vil du være med på vores trænerhold? Så send os et par ord om, hvad du kunne tænke dig og hvor du mener, at du bedst vil kunne bidrage. Send til Bjark på bjarkbo@gmail.com.

Du er meget velkommen til at kontakte en fra vores trænerteam for at høre mere om, hvad den enkelte opgave indebærer.

Vi forventer, at du kan begynde til august, hvor vores træning starter op efter sommerferien tirsdag den 3. august.

Ansøgningsfrist: Den 15. juli 2021

Løn: Ulønnet. Vi er en klub af frivillige.
Holbæk OK Holbæk OK


Oprettet den 14. juni 2021

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster