Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

150 medlemmer

Holbæk OK Torsdag den 22. april 2021 nåede Holbæk Orienteringsklub en flot milepæl. Medlem nr. 150 meldte sig ind i klubben. Vi har gennem den sidste tid oplevet en flot tilgang af nye medlemmer. Det er en god blanding af børn, unge og voksne, samt hele familier. Medlem nr. 150 var sjovt nok et tidligere medlem, der har været væk i en periode, men da 2 af børnene er startet på hhv. vores hold for de 4-8 årige og vores hold for dem over 8, så var det oplagt at melde hele familien ind.

Går du og overvejer om orienteringsløb er noget for dig, så er der rig mulighed for at komme og prøve det af. Vi har træning hver tirsdag og lørdag.

Om tirsdagen træner vi skiftevis i Knudskoven og i Munkholm Skov. Desuden er træningen delt op i 3 hold.
17:00 - 18:00 Orienteringsleg for de 4-8 årige
Her er der fokus på at have det sjovt, lege, og lære at færdes i naturen. Nogle gange vil vi løbe efter poster og andre gange er det legen og bevægelsen gennem skovbunden der er i fokus.
18:00 - 19:00 Orienteringstræning for børn og unge
Dette hold er yderligt delt op efter alder og erfaring. De mindste vil løbe sammen med de jævnaldrende og oftest også sammen med en træner, så de bliver trygge i skoven. De ældre vil stille og roligt blive trænet i at løbe selvstændigt. På disse hold træner vi alle orienteringsløbets teknikker - herunder kompas, afstandsbedømmelse og kurveforståelse.
18:00 - 19:15 Orienteringstræning for voksne
Træningen for de voksne er meget varieret. Nogle gange er der fokus på tekniske elementer som kompas, ledelinjer, opfang m.v. Andre gange er det regulære baner. Tit løbes der 2 og 2 som en del af træningen. Holdet er ikke delt op efter niveau, men der er øvelser til både den nye og den erfarende. Det vil altid være muligt at løbe sammen med en erfaren løber.

Lørdag 10:00 - 12:00 Orienteringsløb
Vores lørdags træninger foregår i forskellige skove og byer. Her vil der være et udvalg af baner, som man kan løbe. Har man behov for at løbe med en erfaren løber, så vil det også kunne lade sig gøre, så helt nye er også meget velkommen. Hvor vi om tirsdagen er ret strenge mht. at dele børn og voksne op, så er det om lørdagen muligt at løbe sammen som familie.

Har du lyst til at være med, så tøv ikke med at skrive til Bjark på bjarkbo@gmail.com. Så er vi klar til at hjælpe dig i gang.


Oprettet den 29. april 2021

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster