Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Elitesatsning i Holbæk Kommune

Holbæk Kommune og Holbæk Orienteringsklub har i dag underskrevet en fælles aftale, der skal gøre Holbæk Kommune til Danmarks førende orienteringskommune.

Aftalen indeholder flere elementer. Det første er at klubbens faste trænere får en fuldtids-ansættelse, så de kan koncentrere sig fuld ud om trænergerningen.

Det bliver nødvendigt, når 2. del af aftalen sættes i gang 1. maj. Her skal alle kommunens skolebørn fra 0. klasse og til og med 7. klasse ugentlig deltage i 2 x 4 timers træning.

Det har været en udfordring med logistikken, men at det er lykkedes at indgå aftale, så alle elever kan blive transporteret i bus til og fra skolerne. Det er glædeligt at folkesundheden nu vil komme mere i fokus.

3. del af aftalen er, at Holbæk Orienteringsklub overtager Multihuset allerede fra d. 1. april. Til gengæld skal klubben stå for at tilplante Fælleden. Skovrejsningen er et skridt på vejen til at skabe et elitemiljø for løberne. Det forventes at alle medlemmerne i klubben vil skulle bruge 2 måneder på plantningen.

Den igangværende opsætning af hegn og udsætning af køer sættes derfor på pause indtil man har fundet et nyt egnet sted til disse.

Det 4. tiltag er at alle børn født i Holbæk Kommune i 2021 får gratis medlemskab frem til de fylder 12 år. På den måde vil klubbens medlemstal stige fra i dag 140 til omkring 600 med udgangen af året. Håbet er samtidig at nogle af forældrene vil melde sig ind samtidig. Hermed kan medlemstallet komme op på 1.000 og dermed vil Holbæk Orienteringsklub være Danmarks ubetinget største klub.

5. og sidste del af projektet er at etablere træning for de 0-4 årige. De nyeste undersøgelser viser, at tidlig kortkontakt vil give dem en lige så naturlig orienteringsevne som at tale deres modersmål. Af samme grund vil stierne i Munkholm Skov og Knudskoven blive asfalteret, så forældrene kan følge babyerne rundt på orienteringsbanerne i barnevogn.


Oprettet den 1. april 2021

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster