Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Støtte til etablering af børne- og ungdomstræning

Holbæk OK Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan Holbæk Orienteringsklub nu sætte gang i ekstra børne- og ungdomstræning
Klubben har fået 25.000 kr. i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen kan Holbæk Orienteringsklub se frem til at komme i gang med endnu mere børne- og ungdomstræning. Specifikt starter klubben et helt nyt hold op for de 4-8 årige.

Træner Bjark Christensen ser især frem til at Holbæk Orienteringsklub nu kan tilbyde endnu flere børn at komme ud i skoven og have det sjovt. "Vi forventer at kunne skabe et sjovt og socialt miljø for børn og unge"

I Holbæk Orienteringsklub glæder formanden og de 140 medlemmer sig over at kunne komme i gang med projektet - og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen. "Vi er en social klub, der altid er klar til at byde nye medlemmer velkommen"

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt
Holbæk Orienteringsklub har modtaget bevillingen på 25.000 kr. fra DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte 'Spillehalsmidler', som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark. Holbæk OK


Oprettet den 30. marts 2021

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster