Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Corona og træning for børn og unge

Corona har sat sin begrænsning for de fleste fritidsaktiviteter. De gældende restriktioner giver dog mulighed for udendørs træning i adskilte grupper af 5 personer.

Det har vi i trænergruppen taget til os, og vi tilbyder derfor orienterings træning til alle børn og unge hver tirsdag aften i tidsrummet 17:45 - 18:45 (cirka). Vi kan desværre ikke tilbyde træning til de voksne under de nuværende forhold og deltagelse kræver tilmelding.

Træningen foregår i små grupper, hvor der er 1 træner og op til 4 børn/unge. Ud fra tilmeldingerne sammensætter vi grupperne, så de matcher hinanden bedst muligt. Hver gruppe får et specifikt mødetidspunkt (17:40, 17:45 eller 17:50). Her vil deres træner tage imod dem og give dem lamper og eventuelt andet udstyr. Gruppen vil i samlet flok gå til deres startsted, hvor træningen vil begynde. De mest rutinerede løber selv gerne sammen med andre løbere, mens de mindste/mindst rutinerede løber sammen med træneren.

Der vil typisk være 3 forskellige øvelser med hvert deres startsted. Efter ca. 20 minutter ved hver øvelse rokerer man.

Tilmelding
Vi er selvfølgelig nødt til at styre ovenstående med hård hånd. Derfor skal man tilmelde sig, hvis man gerne vil deltage. Vi bruger en app der hedder Spond. Den kan anvendes både på mobil og PC og kan også benyttes af børn og unge (med angivelse af værge, så I også er informeret om træningen). Vil du eller nogen du kender gerne deltage, så skriv en mail til træner Bjark på bjarkbo@gmail.com for at høre nærmere om, hvordan man tilmelder sig.

Da det er mørkt, når vi træner, så har klubben heldigvis en masse gode pandelamper, som man kan låne. Vi har selvfølgelig også masser af sprit.

Det er vigtigt, at man som forældre kommer med børnene så tæt på mødetidspunktet som muligt, samt at man ikke "hænger ud" før og efter træningen.

De næste træninger:
  • 9. februar i Knudskoven
  • 16. februar på Fælleden
  • 23. februar i Knudskoven

Vi forventer også at træne i marts, men afventer regeringens udmeldinger. Alle træninger bliver løbende oprettet i Spond.


Trænerne


Oprettet den 7. februar 2021

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster