Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Intensivt kursus i O-løb

Holbæk OK Holbæk Orienteringsklub får støtte til intensivt kursus i O-løb

Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan Holbæk O-klub nu tilbyde et intensivt kursus
Orienteringsklubben i Holbæk har fået 26.975 kr. i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen kan klubben nu se frem til at komme i gang med et fokuseret kursusforløb med kort og kompas.

Træner Bjark Bo Christensen ser især frem til at kunne tiltrække mange nye medlemmer: "Det er et super tilbud, som vi nu kan tilbyde børn, unge og voksne. Vi har udviklet et intensivt træningsforløb for nye medlemmer i alle aldre, som vi kører med her i september og oktober måned - sammen med 3 måneders gratis medlemsskab af klubben. Første træning, som er en del af projektet, er den 8. september i Knudskoven. Her kan alle komme og prøve orienteringsløb ganske gratis."

I Holbæk Orienteringsklub glæder formanden, Jan Thiesen, og de ca. 140 medlemmer sig over at komme i gang med projektet - og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

"Ofte er det hele familier, der er medlemmer, da orienteringsløb er en meget familievenlig sportsgren, hvor børn og voksne, begyndere og rutinerede, deltager i de samme løb og stævner. Derfor inviterer vi alle - uanset køn, alder og etnisk baggrund - til at være med."

En del af charmen ved sporten består i den konstante balance mellem den mentale udfordring i at læse et kort og finde vej, og så den fysiske udfordring med at løbe i meget forskelligartet terræn. Det er: Motion for hjerne og hjerte!

Holbæk Orienteringsklub - for alle aldre og alle niveauer
Holbæk Orienteringsklub af 1968 har til formål at samle interesserede til at dyrke orienteringsløb. Uanset alder, ambitionsniveau og træningstilstand, så kan man i Holbæk Orienteringsklub komme ud i naturen og dyrke sin idræt på det niveau man ønsker og evner!

Helt kort fortalt, så består et orienteringsløb i at få udleveret et kort, hvor der er markeret et antal poster, som man så skal finde frem til hurtigst muligt. Eneste hjælpemidler er kortet (og evt. et kompas), men først og fremmet ens egen evne til at finde vej. Den, der finder alle poster på den korteste tid, har vundet. Et ganske enkelt koncept, som konstant giver nye udfordringer, uanset om man er helt ny eller har dyrket orienteringsløb i 5, 10, 30 eller 50 år.

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt
Vi har modtaget bevillingen på de 26.975 kr. fra DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte 'Spillehalsmidler', som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Om DIF og DGI's foreningspulje
  • Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen
  • Puljen ansøges via Centralt ForeningsRegister på www.medlemstal.dk
  • Mere information og retningslinjer for puljen findes på DIF og DGI's hjemmesider

Kontakt:
Holbæk Orienteringsklub
Træner Bjark Bo Christensen
bjarkbo@gmail.com / 51834702

DIF og DGI's foreningspulje:
Konsulent, Trygve Laub Asserhøj
taa@dif.dk / 4326 2173 Holbæk OK


Oprettet den 5. september 2020

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster