Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Sommer i Vores Natur

Hen over sommeren tilbydes i hele landet en række aktiviteter i den danske natur via projektet Sommer i Vores Natur.

Fra Holbæk Orienteringsklub har vi bidraget til dette projekt med en orienteringsbane i Kårup Skov, uden fysiske poster. Banen er en let bane, som kan gennemføres af alle, uden noget særligt kendskab til kort og kompas. Posterne opsøges på helt sædvanlig vis, ved hjælp af et orienteringskort, men samtidig også med mobil app'en TravelTales aktiveret. Når man finder frem til en post, så belønnes man ikke med den sædvanlige rød/hvide skærm, men med at app'en kvitterer med oplæsning af nogle interessante historier om den natur man står i, netop ved denne post.

Vores bidrag er knyttet til Geopark Odsherred, og kan findes her, hvor der også er et link til en folder med mere information om bl.a. TravelTales, samt orienteringskortet med banen. Hvis nogen er interesseret i folderen i en trykt udgave, så send en mail til klubben. Turen starter og slutter på den lille P-plads på Vindekilde Strandvej, 4540 Fårevejle.

Prøv vores bane i Kårup, eller et af de mange andre tilbud, når sommerferien nydes rundt i landet!


Oprettet den 3. juli 2020

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Rugvangen 18 :: 4060 Kirke Såby :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster