Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Coronavirus og Holbæk OK

Onsdag den 11. marts 2020 kom den danske regering med en kraftig opfordring til at aflyse alle ikke-nødvendige aktiviteter, og et egentligt forbud mod arrangementer med mere end 100 deltagere.

Dette blev umiddelbart fulgt op af idrættens hovedorganisationer, DIF og DGI, som opfordrer til at aflyse alle arrangementer, såvel indendørs som udendørs. Her til formiddag tilslutter DOF sig også den linje.

Selvom om vores træninger jo primært foregår udendørs, og vi ikke heeelt er 100 mennesker samlet, så har bestyrelsen valgt at følge disse opfordringer, og aflyser hermed alle træninger, møder og andre fælles aktiviteter i foreløbig 2 uger.

Da der også skal være lidt tid til forberedelse, så betyder det i praksis at alle træninger til og med 31. marts aflyses.

Denne dato kan selvfølgelig ændre sig, afhængig af hvordan situationen udvikler sig.

Det er jo surt, når vi nu så gerne vil ud at løbe, men vi mener at vi må respektere den helt specielle situation som landet befinder sig i.

Nu er der jo ikke noget i vejen for at man kan løbe sig en tur ude i den friske luft og naturen, så formen kan holdes ved lige 😊 Men I opfordres selvfølgelig til at tage de nødvendige forholdsregler, og holde jer orienteret om myndighedernes anbefalinger, også på det punkt.

Som yderligere information kan oplyses at bl.a. Nordjysk 2-dages i den kommende weekend, samt Påskeløbet på Rømø i starten af april også er aflyst af arrangørerne 🙁

Seneste nyt er at arrangørerne af Danish Spring nu også har aflyst dette stævne den sidste weekend i marts.

De bedste hilsner

Bestyrelsen


Oprettet den 12. marts 2020

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Rugvangen 18 :: 4060 Kirke Såby :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster