Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Lær orienteringsløb

Har du lyst til sjov og udfordrende motion ude i naturen? Så er orienteringsløb måske noget for dig.

Tirsdag den 3. marts kl. 18:00 starter vi et teknik forløb op, hvor du hen over foråret vil kunne lære at orientere dig vha. kort og kompas. Forløbet starter den 3. marts og slutter den 16. juni.

Hvert emne behandles over 2 tirsdage, hvor vi den første tirsdag mødes ved Naturskolen. Her vil der først være teoriundervisning og efterfølgende praktiske øvelser. Den efterfølgende tirsdag er der repetition og flere øvelser, hvilket gør at du kan deltage selv om du ikke kan være med alle tirsdagene.

Se hele træningskalenderen her.

Hvem kan deltage?
  • Børn og unge mellem 10 og 17 år
  • Børn under 10 år i følgeskab med voksne (også familier)
  • Voksne fra 18 år og op

Det kræver ikke forhåndskendskab til orienteringsløb eller en god løbeform. Alle kan være med, og vi tilpasser træningen til den enkeltes formåen.

Nødvendigt udstyr: Det anbefales at løbe i lange tights. Har man trailsko, så er det bedst, men det er også muligt at starte i almindelige sko. Vi har kompasser til udlån.

Vil du være med, så tilmeld dig på bjarkbo@gmail.com eller ved fremmøde den 3. marts i spejderhytten ved Naturskolen.

Det er gratis at deltage de første 3 gange.

Som supplement til tekniktræningen vil det være muligt at deltage i vores lørdagstræninger. De foregår i vores forskellige skove rundt om i Nordvest Sjælland kl. 10:00 - 11:30. Holbæk OK


Oprettet den 25. februar 2020

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Rugvangen 18 :: 4060 Kirke Såby :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster