Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Materiale

Start iskiosken

Start p-pladsen

Signaturløb

Find vej i Munkholm Skov

Eriksholm Skov Munkholm Skov (tidligere Eriksholm Skov) ligger øst for Holbæk i direkte kontakt med Holbæk Fjord. Skoven er en varieret og meget velbesøgt skov. Det kan både skyldes de gode isvafler fra ishuset eller de mange rekreative muligheder skoven byder på. Holbæk Orienteringsklub har med tilladelse fra Eriksholm Skovdistrikt 47 faste poster i Munkholm Skov. Der er 2 startsteder:

Startsted 1: Iskiosken v. Munkholmbroen

Startsted 2: P-pladsen

Fra begge startsteder kan der løbes begynder, let og mellemsvære baner.

Her til venstre kan der downloades en folder. I folderen er der vist 2 korte begynderbaner med henholdsvis 8 og 9 poster. Hver post har et nummer, samt 3 kodebogstaver, som kan noteres i kortets kontrolrubrikker (husk blyant). Desuden er posten udstyret med en ”stiftklemme”, som man klipper med i kontrolrubrikken på kortet. Dette kan bruges i stedet for at skrive kodebogstaverne.

Der kan også downloades et orienteringskort med alle 47 poster og GPS-koordinater.

Der er mange måde at bruge de faste poster på. Det kan f.eks. bruges til geocaching, til skattejagter og meget andet. Kun fantasien sætter grænser.

Arrangeres der et større løb skal der rettes henvendelse til Eriksholm Skovdistrikt eller til Teknik og Miljø, Holbæk Kommune.

Der må ikke arrangeres nat-orientering i Munkholm Skov!
Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

opdateret 14. marts 2016

Webmaster