Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Projekter

Hvor

Kort
Klik på kortet for at åbne det i stor størrelse

Find vej i...

Fast post Holbæk Orienteringsklub har opsat faste poster rundt om i Nordvestsjælland efter "Find vej i" konceptet, som du frit kan benytte.

I menuen til venstre kan du gå ind og hente kort fra de forskellige områder. Der er både kort over alle posterne og så har vi lavet forslag til baner af forskellige sværhedsgrader.

Begynder baner henvender sig særligt til den uerfarne i orienteringssporten. Med kortet i hånden kan du trygt tage på opdagelse og finde de opsatte pæle, der markerer posterne. På hver pæl finder man postens nummer og en kode.

Holbæk Orienteringsklub vil meget gerne dele glæden ved orienteringssporten, og håber derfor at 'Find vej i...' vil være til inspiration for motionister, firmaer, familier, idrætsforeninger, skoler, spejdere m.fl. i mange år fremover.

Får du lyst til at lære mere, så skal du være velkommen til at deltage i vores træning. Oplysninger findes her.

Rigtig god tur!

Baggrund
Bag Find vej i Danmark står Dansk Orienterings-Forbund. Find vej i Danmark har i perioden 2009-2018 været støttet af Nordea-fonden, Naturstyrelsen, Friluftsrådet og Danmarks Idrætsforbund. Nordea-fonden, Kalundborg, Holbæk og Odsherred Kommuner har ydet økonomisk støtte til projekterne.

www.findveji.dk
Vidste du, at der er Find-vej-i kort over stort set hele landet. Find dem dem på hjemmesiden www.findveji.dk.

Kontakt
Hvis der er problemer med poster, kort eller andet, så kontakt klubben. Kontaktoplysninger findes her.
Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

opdateret 31. maj 2020

Webmaster