Holbæk Orienteringsklub 


 

NYHEDER


Sidste tilmelding til Fidusweekend!!!

31. juli 2012

Så er det sidste chance for at melde jer til Fidusweekenden den 18. + 19. august.

Vi kan løfte sløret for at vi skal mødes ved Feldskov i Sorø, Smedevej 40, klokken 11.

Forventet får I fri søndag klokken 14.

Husk pandelampe!

Ses vi?


Midgårdsormen 2012

28. juni 2012

Igen i år stræber vi efter at stille hold til Midgårdsormen, der denne gang foregår i Svanninge Bjerge på Fyn i weekenden 25. og 26. august. Svanninge Bjerge dannede også ramme for sidste års Fidusweekend, så vi er næsten på hjemmebane. Der vil være mulighed for at løbe enten om natten eller den efterfølgende formiddag - eller begge dele.

Fåborg OK har strikket et nyt koncept sammen, hvor der åbnes op for at flere har mulighed for at deltage. Derfor send straks en mail til Bjark med længde og sværhedsgrad der ønskes. Jeg vil så forsøge at sammensætte et hold. Børnene kan også være med.

Læs meget mere om løbet på www.faaborgok.dk.


Fidusweekend

28. juni 2012

Hvis du ikke allerede har gjort det, så skynd til at tilmelde dig til Fidusweekenden d. 18. + 19. august til Astrid. I år foregår det på Sjælland, men arrangørerne har endnu ikke løftet sløret for stedet. Husk at familien også er velkommen.


Divisionsmatch

28. juni 2012

Grønholt Hegn dammer ramme for næste divisionsmatch d. 2. september. Til sidste match fik vi i den grad klø, da vi ikke kunne stille op på alle baner. Det skal forhåbentlig ikke gentage sig. Derfor opfordrer vi dig til allerede NU at tilmelde dig til løbet. Starten for vores division forventes at være mellem 12:00 og 12:50

Læs mere om løbet her.

Som sagt vil vi MEGET GERNE have du tilmelder dig allerede nu, men senest d. 20. august til klubben eller via O-service.


Billeder fra Pinseløb

26. juni 2012

Så er der dukket billeder fra Vesterlyng op.


Aflysning

19. juni 2012

Træningsløbet d. 23. juni er aflyst dels pga, at det er Skt Hans og dels fordi vi kun har tilladelse til at løbe på stierne. Til gengæld er der stadig løb lørdag d. 30. juni i Eriksholm.


Træningsløb i Valborup

3. juni 2012

Onsdag d. 6. juni afholdes der som tidligere annonceret træningsløb i Valborup. Parkering for enden af skovvejen. Der vil være følgende baner at vælge mellem:

- Let bane på 3 km
- Svær bane på 3 km
- Svær bane på 5 km
- Svær bane på 7 km

Starttiden er mellem 17:30 og 18:00.

Der vil være vejledning/undervisning til nye løbere. Send gerne en mail til klubben, hvis det er dig.


3 hold med til AdventureNV

3. juni 2012

16. juni er der Adventurerace i Holbæk, et løb som klubben er med til at arrangere. Samtidig stiller hele 3 hold med løbere fra Holbæk OK til start. De skal dyste med en blandet skare af folk, herunder et Roskilde OK og et Sorø OK hold. Der er start ved Sct Nikolai kirke kl. 10 (foreløbig). Kom gerne og følg med i løbet og hep lidt på de trætte Holbækkere – de kunne have brug for det.


Et godt tilbud

31. maj 2012

Støt vores sponsor Frydendal Jensen Byg. Ved at benytte dem til jeres næste tømrer opgave kan I samtidig støtte klubben. Læs meget mere i deres tilbud.


Resultater Pinseløb

28. maj 2012

Så blev årets Pinseløb afviklet i det herligste sommervejr. Det kunne ses på startlisten, hvor der var 93 tilmeldte på de 3 baner.

Se resultaterne her: Let, Mellem og Lang

Holbæk OK takker for det pæne fremmøde og håber, at alle havde en god tur i terrænet.


Smuk SM stafet

21. maj 2012

St. Dyrehave dannede sammen med det gode vejr en perfekt ramme for afviklingen af årets SM stafet.

Holbæk OK havde 2 hold til start i den åbne klasse. Der var selvfølgelig dømt hård dyst internt mellem de 2 hold, og førertrøjen skiftede et par gange undervejs. Hold 2 fik deres 2. løber hurtigst af sted. Til gengæld var hold 1’s 2. løber hurtigst ved meldeposten, men alligevel var det hold 1, der fik 2. løberen først ind i skiftezonen. Begge holds 3. løbere røg desværre i fællesstarten, så der var spænding om det endelige resultat, da hold 1’s 3. løber kom først over målstregen. Det endelige resultat viste at hold 2 vandt den interne konkurrence med overbevisende 8 sekunder...

Alle resultaterne kan ses på FIF Hillerøds hjemmeside.


Løbetræning

21. maj 2012

De onsdage hvor der ikke er decideret o-træning vil der være løbetræning med start enten fra klubhuset eller multihuset kl. 18:00. Hvis du vil med på vognen, så send en mail til klubben. Så får du besked om, hvorfra der løbes den pågældende uge.


Træningsløb i Valborup

17. maj 2012

Onsdag d. 6. juni er der træningsløb i Valborup ved Hvalsø. Det er kl. 18:00. Parkering for enden af skovvejen.

Der vil være forskellige baner at vælge mellem. Som ny kan du enten vælge at løbe en let bane selv eller løbe sammen med en skygge, der vil hjælpe dig på rette vej. I så fald må du meget gerne sende en mail til klubben.

Træningsløbet er arrangeret af Jette fra Hvalsø OK, som deltog i banelæggerkurset i efteråret.


Adventurerace i Holbæk

5. maj 2012

Holbæk Orienteringsklub er sammen med Holbæk Klatreklub og Holbæk Kajakklub med til at arrangere adventurerace d. 16. juni. Det kommer til at foregå i Holbæk og omegn. Racet indeholder løb, o-løb, cykling, klatring, kano og en overraskelse.

Hvis du har lyst til at være med sammen med et par venner/familie eller andre, så kan du læse meget mere om tilmelding m.v. på www.adventureNV.dk.


Fidusweekend

16. april 2012

Husk at sætte den 18. og 19. august af til fidusweekend, Fidusmesterne 2011 sørger for en sjov og anderledes weekend et sted på Sjælland!

Indbydelsen kan læses her.


O-service

13. januar 2012
O-service er et godt værktøj til dels at planlægge sine fremtidige løb og dels til selv at tilmelde sig. Dog er der et par ting, der er vigtige. Når du selv tilmelder dig, så sørg for at det er gjort senest fredag ved middagstid. De fleste løb har deadline fredag for tilmelding. Dvs løbstilmelderen tjekker fredag om der er tilmeldinger. Det gøres som regel om aftenen, men af forskellige årsager kan det være nødvendigt at gøre det tidligere om fredagen.

Hvis du tilmelder dig løb, hvor du kan se, at du er alene, eller de er uden for Sjælland, så send tilmelderen en mail, så han er opmærksom på din tilmelding.

Som udgangspunkt kan du ikke se alle løb, kurser m.m. i O-service. Det kan du ændre ved at gå ind under indstillinger/kalender og hakke af ud for de relevant ting. Det kan f.eks være kurser. Ellers kan du ikke se f.eks DOF's teknikkursus for voksne.

God fornøjelse med det.
Ida p� pr�mieskamlen til H�st Open, Bornholm

Ida Binder Larsen på præmieskamlen ved Høst Open. Foto Henrik Nielsen

AKTIVITETS- OG LØBSKALENDER


I DOF's kalender er listet alle åbne løb

- klik på nedenstående link og du skulle gerne komme ind på kalenderen for denne måned


I kalenderen nedenfor listes løb, hvor klubben vurderer, at det kunne være relevant at deltage for klubbens medlemer.

Se også vores træningsaftener i menuen.

Dato Aktivitet Tilmeldingsfrist
Onsdag d. 6. juni 2012 Træningsløb - Hvalsøskovene ingen
Søndag d. 10. juni 2012 Orienteringsløb i Ravneholm Senest 4. juni via O-service eller på mail til Bjark
Lørdag d. 16. juni 2012 Adventurerace 31. maj
Lørdag d. 30. juni 2012 Eriksholm Skov. Introduktion til O-løb. Kom og lær det grundlæggende og løb selv eller sammen med en erfaren løber. Vi starter kl. 14.00. ingen
Weekend d. 18. - 19. august 2012 Fidusweekend Senest den 1. august til Astrid
Lørdag/søndag d. 25. og 26. august 2012 Midgårdsormen Senest 16. august via O-service eller på mail til klubben
Søndag d. 2. september 2012 Divisionsmatch Senest 20. august via O-service eller på mail til klubben

Tidligere nyheder kan læses her.