Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Divisionsturneringen og mesterskabsløb

Østkredsen har besluttet at suspendere hele Divisionsturneringen for 2020! Turneringen genoptages i 2021, med klubberne i de samme divisioner, hvor de skulle have løbet i år.

Vores divisionsmatch den 6. september er således aflyst, ligesom der heller ikke bliver løbet om op/nedrykning i år. Stævnerne gennemføres muligvis som almindelige kredsløb eller lignende, med de nødvendige coronarestriktioner. Det er helt op til de enkelte arrangører, men det vil altså ikke være løb, hvor vi dyster mod de øvrige 3-divisionsklubber i år!

Forårets Sjællandsmesterskaber (SM'er) har jo også alle været aflyst. Dog bliver SM-nat flyttet til efteråret, hvor det gennemføres den 4. november i Allerød. Øvrige SM'er bliver ikke gennemført i år!

Derimod ser det ud til at de fleste Danmarksmesterskaber (DM'er) gennemføres i løbet af efteråret.

  • DM Mellem den 29. august i Aggebo-Græsted Hegn gennemføres
  • DM Sprint er flyttet fra foråret i Ålborg, til den 30. august i Hillerød (altså en DM Weekend i Hillerød, i slutningen af august)
  • DM Stafet den 12. september ved Varde er aflyst!
  • DM Lang den 13. september ved Åbenrå gennemføres
  • DM Nat den 30. oktober i Børgelund gennemføres
  • DM Ultralang den 1. november i Mols Bjerge gennemføres

Som det ser ud lige nu, er det således kun forårets DM Mixsprint-stafet, samt DM Stafet, der ikke bliver gennemført!

Endvidere bliver der heller ingen Midgårdsorm i år!

Der er således alt mulig grund til at få kridtet løbeskoene til årets DM arrangementer, hvor vi kan komme rundt til andre terræner end dem vi kender, og få testet teknikken og formen af 🙂


Oprettet den 22. juni 2020

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Rugvangen 18 :: 4060 Kirke Såby :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster