Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Materiale

Start Naturskolen

Start Vangehus

Orientering Walking

Find vej i Annebjerg Skov

Annebjerg Skov Annebjerg Skov ligger lige syd for Nykøbing Sj. direkte ud til den naturskønne Isefjord. Holbæk Orienteringsklub har i samarbejde med det lokale skovdistrikt opsat 35 faste poster i Annebjerg Skov. Der er 2 startsteder:

Startsted 1: Odsherred Naturskole, Egebjergvej 162, Nykøbing Sj.
Startsted 2: Barkladen ved Vangehus, Egebjergvej 172, Nykøbing Sj.

Fra begge startsteder kan der løbes begynder, let og mellemsvære baner.

Her til venstre kan der downloades en folder. I folderen er der vist 2 korte begynderbaner med henholdsvis 7 og 8 poster. Hver post har et nummer, samt 3 kodebogstaver, som kan noteres i kortets kontrolrubrikker(husk blyant). Desuden er posten udstyret med en ”stiftklemme”, som man klipper med i kontrolrubrikken på kortet. Dette kan bruges i stedet for at skrive kodebogstaverne. Det er også muligt at arrangere natløb, da pælene er forsynet med en refleks.

Der kan også downloades et orienteringskort med alle 35 poster og GPS-koordinater. Der er mange måde at bruge de faste poster på. Det kan f.eks. bruges til geocaching, natløb, til skattejagter og meget andet. Kun fantasien sætter grænser.

Ved større arrangementer og natløb skal Vestsjællands Skovdistrikt kontaktes.
Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Rugvangen 18 :: 4060 Kirke Såby :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

opdateret 11. december 2014

Webmaster