Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

En jubilæumsfest og et æresmedlem

Lørdag den 3. februar blev klubbens 50 års jubilæum fejret ved en storstilet jubilæumsklubfest i EUC's lokaler i Holbæk.

Aktivitetsudvalget, personificeret ved Sanne, Mogens og Lenette, havde skruet et helt overdådigt arrangement sammen. Her blev der disket op med festlige indslag, god mad, taler, festsange, en historisk udstilling, en indlagt postjagt i slips og stiletter, og selvfølgelig en overflod af jubilæumslagkage at slutte af med. Selv udsmykningen, med bordpynt i klubbens farver, var der kælet for.

En kæmpe tak for et helt fantastisk arrangement!

Som formand for klubben havde jeg på denne aften også det privilegium at kunne udnævne Tage Frydendal til klubbens første æresmedlem.

Motivationen for at det netop skal være Tage der modtager denne ære, giver jo næsten sig selv, når man begynder at opliste alle de tillidsposter, gøremål og opgaver som Tage har påtaget sig gennem de næsten 50 år han har været aktiv i klubben. Tages utrættelige og loyale indsats gennem stort set hele klubbens 50 årige historie, gør ham til et fuldt fortjent og yderst værdigt æresmedlem i Holbæk Orienteringsklub.

Omkring 50 af klubbens medlemmer deltog i festen, og var med taler, gaver, festlige indslag, og godt humør med til at gøre det til en rigtig fornøjelig og hyggelig aften.

Man kan finde billeder fra festen på vores Facebook side. Vil man høre flere anekdoter, rygter og skandaler fra festen, så må man møde op til de aktiviteter som vi har på kalenderen i den nærmeste fremtid. :-)


Formanden


Oprettet den 6. februar 2018

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Rugvangen 18 :: 4060 Kirke Såby :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster