Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Nytårsstafet i fantastisk vejr

Efter en masse regn i lange perioder af efteråret og vinteren, så viste vinteren sig fra sin bedste side med høj solskin fra en blå himmel og let frost, da Holbæk Orienteringsklub afholdt deres traditionsrige nytårsstafet for orienteringsløbere søndag den 7. januar.

Godt 250 løbere fra klubber over hele Sjælland havde valgt at tage i skoven denne flotte vinterdag og deltage i HOKs jubilæumsløb. Klubben fylder 50 i år og nytårsstafetten er klubbens vartegn – den er afholdt ikke mindre end 48 gange.

I år var der mulighed for at løbe både en 3-mands og en 2-mands stafet. 3-mands stafetten kunne man vælge at stille op i en Mix-stafet, hvor tre løbere løber hver en bane i skoven i forskellig længde og sværhedsgrad eller en Familie-stafetten, som er lavet på samme måde, men hvor de tre personer på holdet som en ekstra krølle skal være i familie med hinanden.

2-mands stafetterne er enten mix eller rene herre- eller damestafetter. Her løber de to løbere på holdet 3 baner hver - på skift, så holdet løber både mod de andre hold men konkurrerer også indbyrdes mod hinanden.

Sidst med ikke mindst havde HOK valgt at sætte børnestafetten på programmet igen, hvor 3 børn løber enten ”begynderbane” eller ”let bane”. Der var 2 hold i årets stafet, men HOK håber på større deltagelse i årene fremover, når det bliver en fast bestanddel af nytårsstafetten.

Udover selve stafetten kan orienteringsløbere også komme og løbe en såkaldt ”åben bane”, hvilket er en bane uden for konkurrencen i en sværhedsgrad og længde, som passer den enkelte løbers niveau.

For klubben er nytårsstafetten også et socialt arrangement, så rigtigt mange af klubbens medlemmer er med til enten at arrangere løbet eller deltage som frivillig på selve løbsdagen. Klubben sætter en ære i at lave mange sociale arrangementer og ture henover året - og jubilæumsåret 2018 er startet i bedste stil.

Hvis nogle skulle være interesseret i selv at prøve orientering – enten alene eller sammen med en ven eller familien, så kontakt Holbæk Orienteringsklub via klubbens hjemmeside – alle er velkomne til at komme og prøve, hvor sjov og udfordrende orienteringsløb er.


Oprettet den 30. januar 2018

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Rugvangen 18 :: 4060 Kirke Såby :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster