Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Stafet For Livet

Lige om lidt er der Stafet For Livet i Tølløse igen... mere præcist den 10.-11. juni 2017.

Hvad er Stafet For Livet?
Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft.

Nedenfor er et link til en video, vi fik lavet sidste år, og som giver et godt billede af stemningen.

Hvorfor "stafet"" – og skal jeg løbe?
Nej – du skal ikke løbe. Du må gerne gå – det gør langt de fleste faktisk. Det er ikke en stafet i traditionel forstand. Det kaldes en stafet, fordi holdene holder sig i gang på banen i 24 timer, dvs. der er minimum én deltager fra hvert hold på banen i de 24 timer, som stafetten varer – så du kan også komme og deltage i en time eller to.

Hvorfor 24 timer?
De 24 timer symboliserer et døgn i en kræftpatients liv. Kræftpatienter må kæmpe med sygdommen alle døgnets 24 timer – derfor kæmper holdene ved at holde en deltager på banen hele tiden – også om natten. Stafetten starter kl. 11 om lørdagen og slutter kl. 11 om søndagen, men man behøver ikke være til stede hele tiden.

Kom og vær med!
Hvis du har lyst til at være med – i større eller mindre udstrækning, så er du, din familie og venner velkomne til at melde sig på mit hold "Hope Runners" (vi løber altså ikke ret meget). Holbæk OK stiller ikke eget hold, men jeg synes, det kunne være hyggeligt, om vi var flere fra klubben, der deltog.

Det koster 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn under 18, og I melder jer til på stafettens hjemmeside. Husk at melde dig til det rigtige hold ;-)

Lidt praktisk:
Vi holder til i et holdtelt, og bliver vi rigtigt mange, må vi finde et telt mere. Sidste år var vi 30 på mit hold – en blanding af familie, venner, venners familie og deres venner – en dejlig broget flok. Jeg er formand for stafetten, så jeg var ikke selv vildt meget i teltet, men der blev hygget igennem alligevel.

Jeg laver en plan for døgnet inden stafetten, hvor man kan "melde sig til" forskellige tidsrum, så vi er sikre på at få dækket alle døgnets 24 timer.

I løbet af døgnet er der underholdning (program kan ses på hjemmesiden), lysceremoni hvor vi tænker på dem, der kæmper og mindes dem, der tabte kampen til kræften. Der er mulighed for at købe mad, drikke (bestilles på forhånd på hjemmesiden) - og alt overskud går til Kræftens Bekæmpelses arbejde for forskning, forebyggelse og patientstøtte.


Jeg håber, vi ses!!
Connie


Oprettet den 27. marts 2017

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Højen 36 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster