Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Klubaften

Som forberedelse til påskeløb afholdes der klubaften torsdag den 6. april kl. 19.00 (efter løbetræning). BEMÆRK det afholdes i klubhuset, Højen 36 (IKKE multihuset).

Aftenens program er:
  • Påskeløbsinstruktionen gennemgås (Bent)
  • Gode fif til at løbe i et hedelandskab som Thy Nationalpark (Tage)
  • Postdefinitioner (Jan)
  • O-sprint i Holbæk (Connie)

Alle medbringer telefon, da aftenen afsluttes med KAHOOT konkurrence om postdefinitioner. (hver deltager logger på via telefonen, for hvert spørgsmål er der 4 valgmuligheder. Hvem er bedst og hurtigst til at svare).

Tag gerne selv en lille madpakke med, hvis du er sulten efter løbetræningen. Tag gerne kage med. Alle er velkomne (også selv om du ikke deltager i påskeløbet).

Holbæk O-sprint - er det nye skud på stammen af HOK løbsstævner, som afholdes søndag den 13. august. I forlængelse af klubaftenen holder vi et lille møde, hvor alle som ønsker at bidrage til planlægning/gennemførelse af løbet samt alle dem, der bare gerne vil høre mere, er velkomne. Vi vil her forsøge at få skabt rammerne omkring selve løbet.

Hvis du ikke kan deltage i mødet men gerne vil bidrage på løbsdagen den 13. august, så skriv til Connie på conniejahn1@gmail.com.


Oprettet den 22. marts 2017

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Højen 36 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster