Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Vellykket teknik-lørdag

I lørdags (4. marts) deltog godt 30 o-løbere i Sorø O-klubs teknik-lørdag - heraf 5 fra HOK. Lørdagens program lød på brug af kompas om formiddagen og flyd om eftermiddagen. Mette, Morten og Anders havde sat et udfordrende program sammen, så der var kam til håret på alle niveauer.

Vi startede med at måle skridt på sti og i terræn, hvorefter dette blev brugt i praksis til at finde poster kun ved brug af kompas og tælling af skridt. På sort niveau havde det et helt hvidt kort og i den svære øvelse skiftedes de til at sætte poster ud efter kompas, og makkeren skulle så finde dem også efter kompas.

Eftermiddagens Flyd-udfordring blev også løst 2 og 2, hvor man trænede i at løbe i skoven efter schnizlinger og samtidig læse en tekst (med meget små bogstaver). Derefter var der ruter gennem skoven, hvor man skiftede til at læse fremad på kortet, så man bare kunne løbe forbi posten og videre til næste.

En udfordrende og lærerig dag. Vi kan kun opfordre til at deltage i disse gratis teknikdage, som Sorø arrangerer igen til efteråret. Teknik-nørderne Mette, Morten og Anders gør det, fordi de synes det er sjovt, så det er meget afhængigt at, at der kommer deltagere nok. Teknik
Connie Jahn


Oprettet den 6. marts 2017

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Højen 36 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster