Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Nytårsstafet 2017

Traditionen tro afholdt Holbæk OK Nytårsstafet som et af de første løb i kalenderen. Denne gang blev løbet afholdt i Avnstrup.

Kong Vinter viste tænder om lørdagen, da stævnepladsen skulle sættes op. Et let lag sne var blevet dækket med isslag, hvilket gjorde opsætningen særdeles spændende.

Efter en ihærdig indsats blev teltene sat op, skiftezonen etableret og posterne sat i skoven, så vi var klar til at tage imod de godt 250 løbere.

Søndag morgen kl. 8:00 mødtes alle hjælperne til en gang fælles morgenmad, og snart gik det løs med de sidste forberedelser.

Lidt over 9 begyndte de første løbere at ankomme på stævnepladsen. Der var en stor flok løbere fra Herlufsholm.

Alt var klar og kl. 10:30 gik den første start ud på de isglatte skovstier. Heldigvis var vi forskånet for uheld, på trods af et enkelt fald og kl. 10:40 var alle 1. ture sendt i skoven.

Med de nye 2T6 stafetter gik der ikke lang tid før der var fuld aktivitet i skiftezonen. Igen i år kunne de ventende løbere stå i et opvarmet telt.

Publikumsstrækket gik ned forbi stævnepladsen, hvilket gav mange pressede løbere, der ikke havde lyst til at gå, når alle holdkammeraterne så på. Det samme gjorde sig gældende på strækket fra sidsteposten og til mål, der også var fuldt synligt.

De fleste løbere kom i skoven inden efterstarten, hvilket altid er sjovest. 14:30 var der varslet indsamling af poster, men en gruppe løbere stod fortsat og ventede på deres sidste deltager. Hun kom heldigvis i mål inden 14:30 og blev løbet i mål med flot kortege af kammeraterne. Sjovt nok var det Herlufsholm OK - Først på stævnepladsen og sidst ude igen. De gjorde som altid stævnet til en fest.

Vi takker for jeres deltagelse og håber at se jer igen i 2018.

Resultater fra dagens løb kan ses her på vores hjemmeside.

Bileder fra løbet kan ses på løbets facebookside. Har du nogle gode billeder, så må du meget gerne dele dem med os andre.

Godt Nytår


Oprettet den 8. januar 2017

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Højen 36 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster