Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Oprykning til 3. division

Alle løbere Med 57 tilmeldte løbere var vi godt nok det største hold i søndagens op-/nedrykningsmatch mellem 3. og 4. division i Rude Skov. Men dermed var det langt fra givet hvordan vi ville klare os i matcherne, hvor vi denne gang skulle løbe efter de pointregler der gælder for 1. - 3. division. Vi var på forhånd usikre på hvordan vi lå i forhold til de øvrige klubber, med disse pointregler. Vores mange ungdomsløbere så dog ud til at kunne give os en fordel.

Men alle kæmpede en hård kamp med de svære baner, hvor der var mange luskede postplaceringer som godt kunne give sved på panden, hvis da ikke de mange bakker og det flotte vejr allerede havde fået sveden til at springe.

Men det viste sig hurtigt at vores bekymringer var helt ubegrundede. Næsten fra de første løbere kom i mål, kunne vi konstatere at vi klarede os rigtigt fint i konkurrencen med de tre øvrige klubber.

Krigsmaling Vores mange ungdomsløbere, og den rigtig fine bredde i vores holdopstilling var nok det der gjorde udslaget, så der faktisk slet ikke blev spænding om resultatet. Vi vandt tre sikre sejre, og står dermed som samlede vindere af oprykningsmatchen til 3. division. Stort tillykke til alle!

I 2017 skal vi derfor dyste i 3. division mod klubberne OK Øst Birkerød, Herlufsholm og Helsingør SOK. Her kan vi jo specielt glædes os til dysten mod vores naboer fra Herlufsholm. Det skal nok blive spændende :-)

Se den fulde resultatliste her.

Vi havde jo på forhånd besluttet at årets Divisionsmatch sæson skulle fejres med lidt mad, når vi på tirsdag samles til vejvalgsgennemgang af banerne fra Rude Skov. Nu er der jo så bare blevet ekstra god grund til at møde op i Multihuset på tirsdag den 27/9 kl. 18:00 og være med til at fejre vores oprykning!

Inden start Her er alle selvfølgelig meget velkomne, uanset om man har deltaget i Divisionsmatchen eller ej!

Hvis I ønsker at deltage i denne spisning, må I meget gerne sende en mail til Sanne, eller svare hende på Facebook, hvis I ikke allerede har gjort det. Så er der bedre chance for at der bliver indkøbt en passende mængde mad.

Vi ses tirsdag!


Oprettet den 26. september 2016

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Højen 36 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster