Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Super finale

Tirsdag aften afholdt Holbæk OK finaleløbet i oktoberudgaven af VTR natcuppen i Knudskoven samt det tilstødende boligområde.
VTR-Nat Finale
Det var en succes. Deltagerantallet har siden vi startede på VTR natløbende stille og roligt været stigende og det var fedt at se at så mange løbere valgte at bruge en hverdagsaften med pandelygte på.

Starten blev lidt forsinket, da vi skulle have alle løbere registreret, men hvilken start.... Flot syn at se alle lamperne flyve hen over græsset.

Peter havde som banelægger skabt nogle gode varierende baner, hvor vi først skulle rundt i sløjfer inde i skoven. Herefter stod det på noget nær sprint inde blandt husene. Super intenst og sjovt. Samtidig krævede det ens fulde opmærksomhed, så man ikke pludselig stod og kiggede dumt ind i en hæk.

Vi havde fået lov til at låne Naturskolens lokaler, hvilket var perfekte rammer til den efterfølgende præmieoverrækkelse af gavekort til Løberministeriet.
VTR-Nat Finale
På den sorte lange bane var den samlede vinder Søren Madsen fra Sorø. På den sorte korte bane løb Aksel Andersen af med sejren. På den lette bane var der pointlighed, så der var gavekort til både Mette Thiesen fra Holbæk OK og Lasse Dehn fra Sorø. Se alle resultater og point her.

Stort tillykke til vinderne.

Vi ses til marts til en ny række løb.


Oprettet den 29. oktober 2015

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Højen 36 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster