Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Træner 1 Kursus

Træner 1 uddannelse Helt tilbage i november fik jeg en mail fra Bjark, om at træningsudvalget havde tænkt på mig, som ungdomstræner i klubben, og dermed at jeg skulle på Træner 1 Kursus i Silkeborg en weekend i december. Tænke, tænke, tænke... På den ene side, så kunne det være vildt sjovt og udfordrende. På den anden side, havde jeg måske ikke lige set mig selv i den rolle. Da jeg så undersøgte var det i virkeligheden to weekender på kursus, det drejede sig om. Efter lidt betænkningstid, sagde jeg ja, og var tilmeldt kursus og det hele.

Nu er de to weekender gennemført, og jeg kan kalde mig ”Træner under Dansk Orienterings-Forbund” :-) Begge weekender har været med rigtig gode instruktører og relevante emner inden for såvel o-teknik, banelægning, skygning, og ikke mindst trænerrollen som sådan. Det eneste jeg egentlig ærgrer mig lidt over er, at vi ikke lige har skovene omkring Silkeborg i baghaven. At løbe i de bakker i høj sol og et par graders frost var lidt af en oplevelse. Nå, det må vel kunne lykkedes at lave noget tilsvarende i Holbæk og omegn.

Jeg glæder mig til at få ungdomstræning op at køre. Nu mangler vi bare nogle, der møder op til træning og løb generelt. Når jeg dog kigger på andre klubber der i løbet af få år er gået fra tæt på 0 ungdomsløbere til at have træning hver uge, året rundt og i flere aldersdelinger, så tænker jeg alligevel: Det kan i hvert fald lade sig gøre.

Og så er vi tilbage ved min reaktion på Bjarks mail: Det bliver sjovt og udfordrende :-)

Peter Lauritzen – Træner 3


Oprettet den 3. februar 2015

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Højen 36 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster