Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

O-Trail – lidt mere end bare løb

I forbindelse med at Holbæk Orienteringsklub arrangerer Nytårsstafet i Kårup Skov den 4. januar 2015, indbyder vi samtidig til O-Trail (ikke at forveksle med Trail O).

Det er et kombineret trail og orienteringsløb, hvor vi ønsker at kombinere trailløberens lyst til at løbe i terrænet med O-løberens navigation med kort.

Det vil sige trailsporet er som udgangspunkt ikke snitzlet. Du skal selv finde vej.

Turen vi har planlagt til dig er på minimum 13 km – vel at mærke i fugleflugt. Afhængigt af vejvalg vil den komme op på 15-16 km. eller mere...

Det er let orientering, hvor posterne står ved markante signaturer i landskabet. Det kan være på en bakke, et stikryds eller tilsvarende. Det er så op til dig at tage den vej, som du finder bedst.

Nogle steder vil der være snitzlet, hvor I skal tage en forudbestemt vej, men det meste af tiden er det dit valg om du vil løbe på stien eller gennem terrænet.

Der er fællesstart kl. 11:00. Hvis du hellere vil løbe dit eget løb, så er det også muligt at starte i tidsrummet 11:00 – 12:00. Senere start er ikke mulig af hensyn til postindsamlingen.

O-Trail løbet afvikles kun ved minimum 15 tilmeldte. Såfremt der ikke er tilmeldte nok vil startgebyret blive refunderet.

Tilmelding kan for organiserede o-løbere ske via O-service. Andre løbere kan tilmelde sig på mail til Anton Lauritzen på anton@teamlauritzen.dk med samtidig indbetaling af startgebyr på reg. 1551 kontonr. 5523656 eller MobilePay til 20 26 34 37.

Det koster 100,00 kr. at deltage, hvoraf de 15 kr. er leje af sportident (brik til registrering af tider på de enkelte poster). Såfremt du selv har en brik (der kan tage over 30 stemplinger) koster det 85,00 kr.


Oprettet den 23. november 2014

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Højen 36 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster