Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Indbydelse til Orø Trail

Søndag den 24. november afholder klubben et 25 km. trailløb med 2 væske depoter og mål depot.

Vi mødes på havnen i Holbæk ved Orø færgens færgeleje kl. 09:15 og har herefter 30 min. til betaling og registrering (65,00 kr.) inden færgen sejler os til Orø.

På Orø skal vi ind hos Søspejderne og der efterlader vi vores bagage. Mål er også hos Søspejderne. Undervejs i løbet er der 2 væskedepoter, 1. efter ca. 6 km. og 2. efter ca. 17 km. Så du skal selv sørge for energi undervejs.

Ruten er opmærket, og der udleveres også et kort (dette er din færge billet og retur billet), så du kan vælge at sætte musik i ørene og løbe dit eget tempo, du kan også vælge at løbe socialt og give dig tid til at nyde Orø fra en helt ny vinkel. Husk evt. kamera.

Prisen for løbet er 65,00 kr. og i den pris er der færge billet tur/retur, væske depoter (Cola, Kondi og Kildevand) samt frugt ved mål depotet. I ren ”Løbeklubben På Facebook” stil opfordrer vi alle til at medbringe noget til mål depotet.

Vil du udforske Orø efterfølgende, så er det muligt at tage både bil eller cykel med derover, mer pris for disse, er for egen regning. Og besøg gerne nogle af dem som har gjort deres til at Orø Trail kunne blive til noget.

Der er kun 98 pladser fra Holbæk. Tilmelding kan ske på brianjimmibech@gmail.com

Al deltagelse sker på eget ansvar.

De bedste løbe hilsner

Brian


Oprettet den 24. oktober 2013

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Højen 36 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster