Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Løbetræning 12. september

Vi er en lille trofast flok, som mødes hver onsdag til løbetræning. Det har nu stået på gennem 1½ år, hver onsdag, med ganske få aflysninger. Derfor synes vi nu at tiden er inde til at gøre det til en mere officiel del af klubbens aktiviteter.

Alle der har tid og lyst til en gang løbetræning, opfordres derfor til at slutte sig til vores lille flok. Tidspunktet ligger helt fast: Hver onsdag kl. 18:00. Stedet er lidt mere flydende. Det er noget vi aftaler fra gang til gang. I vinterhalvåret løber vi mest på Holbæk Fælled, og mødes derfor ved klubhuset. Her i sommer har vi løbet en del i området ved Munkholmbroen.

Vi løber typisk en 6-8 km, men indretter turen efter dem som møder op, så alle kan være med. Nogen gange indlægger vi også lidt intervaltræning, bakkespurter, og lignende (u)behagligheder.

Onsdag den 12. september:
I denne uge har vi valgt at tage en tur ud til Vraget ved Sanddobberne, lidt syd for Kårup Skov. Her skulle, efter sigende, være en rigtig god tur op til Vejrhøj (vist nok med lidt højdemetre!).

Hvis vejret er til det, kan vi jo slutte af med en dukkert i havet.

Hvis du har lyst til at være med, så kontakt Astrid (27 20 05 32), Bent, Brian (22 83 53 00) eller Jan (29 69 06 42) så vi evt. kan koordinere noget kørsel.


Oprettet den 11. september 2012

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Højen 36 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster