Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Ny hjemmeside

Som du nok kan se, så har klubben fået ny hjemmeside.

Den gamle hjemmeside havde nogle tekniske begrænsninger, som gjorde at den efterhånden var vanskelig at holde opdateret. Derfor blev det sidste år besluttet at tiden var inde til en revision af hele hjemmesidens opbygning.

Dette arbejde kastede Bjark, Anette og Anton sig over. Resultatet er blevet et helt nyt, og mere tidsvarende design, som du nu sidder og kigger på.

Udover det nye ”look”, så er der også nogle betjeningsmæssige finesser, som jeg godt vil fremhæve.

For det første vil man opdage at menuen i venstre side, er blevet erstattet af 5 ”faner” øverst på siden. Hvis man fører musen hen over disse faner, dukker en række underpunkter frem.

Menu

Disse faner, med tilhørende underpunkter, udgør nu menu strukturen på hjemmesiden.

Forsiden (ligesom de fleste andre sider) er nu begrænset til at kunne være på ét skærmbillede, så man ikke længere behøver at ”scrolle” ned over siden.

På forsiden findes, som hidtil, en kolonne med nyheder. Men for at få plads til flest mulige nyheder på siden, så vises hver nyhed kun med de første par linjers tekst. Klik på nyheden for at se den fulde tekst.

Har man behov for at finde en ”gammel” nyhed, som ikke længere fremgår af forsiden, så er der nederst på siden et link til ”Se alle nyheder her”. Her vil man kunne finde det fulde arkiv med alle nyheder der har været bragt. Nyhederne er her ordnet efter den dato, hvor de oprindeligt blev offentliggjort.

I forsidens højre kolonne findes vores kalender over kommende aktiviteter. Disse aktiviteter er ordnet efter den dato hvor aktiviteten foregår. Her fremgår alle aktiviteter, uanset om det er træningsløb, åbne løb, klubture eller andre relevante aktiviteter. Der er således ikke længere én kalender på forsiden, og en anden kalender med træningsløb. Alt er samlet i den samme kalender.

Kalenderen vises altid fra dagsdato og så langt frem, som der er plads på siden. Øverst til højre er der et lille billede af en printer. Det linker til en udskriftsvenlig kalender, lige til at hænge op på køleskabet. Nederst er der så et link med ”Se hele kalenderen her”. Her åbnes den fulde kalender med samtlige aktiviteter, både frem i tiden, og tilbage i tiden.

Kalender

I denne kalender kan man ”folde” de enkelte måneder ud og ind, ved at klikke på + eller – udfor månedsnavnet. Som udgangspunkt vil indeværende måned og de kommende tre måneder automatisk være udfoldet.

Hvis man gerne vil tilbage til forsiden kan man klikke på vores logo øverst til venstre eller klikke i menuen hvor der står "Klubben" og endelig så er der også et link til forsiden nederst til venstre på alle sider.

Hvis man oplever at underpunkter åbnes på en ny fane eller i et nyt vindue, så skyldes det sansynligvis at browseren er indtillet til kompabilitetsvisning. Det skal slås fra.

Herudover vil jeg blot opfordre til at gå lidt på opdagelse på vores nye hjemmeside. Jeg synes at den er blevet superflot!

De fleste informationer skulle være flyttet fra den gamle hjemmeside, men er der alligevel noget du savner, så kan den gamle hjemmeside i et stykke tid endnu ses her. Siden opdateres dog ikke længere med nyheder, kalender osv.

Hvis I opdager fejl eller mangler, eller har forslag og kommentarer, så tøv endelig ikke med at kontakte web-ansvarlig Anton, eller formanden.

Jeg håber at siden, og ikke mindst kalenderen, bliver brugt flittigt fremover, så vi bliver rigtigt mange ude ved vores forskellige aktiviteter.

God fornøjelse!

Formanden


Oprettet den 5. august 2012

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Højen 36 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster